PRIVAATSUS JA TURVALISUS

SA Omanäolise Kooli Arenduskeskus (SA OKA) töötleb teie isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega ning kooskõlas teie nõusoleku sisuga. Kui teete meile rahalise annetuse, siis kasutame teie isikuandmeid maksusoodustusinfo edastamiseks Maksu- ja Tolliametile. Samuti kasutame teie nõusolekul teie e-postiaadressi selleks, et pakkuda teile kohandatud sisu – näiteks uudiskirja näol.

I TURVALISUS

1.1 Rahalisi ühekordseid või püsiannetusi saab teha läbi pangalinkide. Annetuse tegemine pangalingi kaudu toimib nagu tavapärase makse sooritamine. Internetipanka sisenemiseks on vaja kasutajatunnust ning püsiparooli. Internetipanka saab siseneda ID-kaardi, Mobiil-ID, PIN-kalkulaatori või paroolikaardiga. Kõige turvalisem on internetipanka sisselogimine kasutades selleks ID-kaarti või Mobiil-ID-d.

1.2 Internetipanga leht avaneb alati eraldi aknas. Ühendus peab olema krüpteeritud: aadressi alguses on https:// ja lehel olev tabaluku ikoon peab olema kinni.

1.3 Kui Sul on tekkinud kahtlusi internetipanga turvalisuses, võta koheselt ühendust oma kodupangaga.
II PRIVAATSUS

2.1 Kõik annetused käivad läbi internetipanga.

2.2 Annetust tehes saate ise valida, kas soovite enda tehtud annetuse suurust ja oma nime näidata või mitte. Annetatud raha ei tagastata.

2.3 SA OKA näeb annetuste mahtu puudutavaid andmeid, aga mitte annetaja kontaktandmeid (e-post ja telefon)
– annetajate andmeid kaitstakse turvalisus- ja konfidentsiaalsus reeglitega ja neid ei avalda kolmandatele osapooltele
– e-kirju, uudiskirju saadetakse ainult nendele kasutajatele, kes on andnud selleks vastava loa
– kasutajal on õigus nõuda oma isikuandmete töötlemise lõpetamist ja/või kogutud andmete kustutamist, kui vastav õigus tuleneb isikuandmete kaitse seadust või muust õigusaktist.

Sinu annetus aitab noorel inimesel oma elu paremaks muuta ning vähendab kuritegevust terves Eestis. Aitäh, et annad noorele uue võimaluse!

Palun vali esmalt maksemeetod!